Bell Schedule

Mon., Tues, Thurs., Fri. Wednesday
Per. Begin End Per. Begin End
0 7:03

AM

7:46

AM

43 min. 0 7:48

AM

8:18

AM

31 min
1 7:48

AM

8:31

AM

43 min. 1 8:20

AM

8:51

AM

31 min
2 8:33

AM

9:16

AM

43 min. 2 8:53

AM

9:24

AM

31 min
3 9:18

AM

10:04

AM

46 min. 3 9:25

AM

9:56

AM

32 min
4 10:06

AM

10:49

AM

43 min. 4 9:58

AM

10:29

AM

31 min
5 10:51

AM

11:34

AM

43 min. 5 10:31

AM

11:01

AM

31 min
6 11:36

AM

12:19

PM

43 min. 6 11:03

AM

11:34

AM

31 min
7 12:21

PM

1:04

PM

43 min. 7 11:36

AM

12:07

PM

31 min
8 1:06

PM

1:49

PM

43 min. 8 12:09

PM

12:40

PM

31 min
9 1:51

PM

2:34

PM

43 min. 9 12:42

PM

1:13

PM

31 min
10 2:36

PM

3:19

PM

43 min. PD 1:15 2:35 80 min
Teacher Time = 6 Hours & 50 minutes

0-8 = 7 am – 1:50 pm

1-9 = 7:45 am – 2:35 pm

Teacher Time = 6 hours & 50 minutes

0-9 = 7:45 am – 2:35 pm